סיקור תקשורתי

אילת הצטרפה ל YSCHOOL

בשבועות האחרונים קיבלו כל תלמידי בתי הספר התיכוניים, מכיתה ז' עד י"ב קוד גישה לאתר yschool המהווה פלטפורמת לימודים מקוונת הכוללת אלפי סרטונים ללמידה בכל הרמות לבגרות ובכלל במקצועות: לשון, מתמטיקה, אנגלית, תנ"ך, היסטוריה, גאוגרפיה, כימיה ואזרחות, הכנה לפסיכומטרי ומבואות למקצועות הניהול באקדמיה. ההשתתפות הינה בסבסוד משותף של העירייה וועד ההורים, ללא תשלום מצד התלמידים. ד"ר דרורי גניאל שיזם את שילוב המיזם באילת ציין: "אנו שמחים להעניק לתלמידינו כלי נוסף המדבר בשפתם, לקידום, לשיפור ההצלחה בלימודים בכלל ובבחינות הבגרות בפרט ולהפחתה משמעותית של העול הכספי הכרוך במימון שיעורים פרטיים". כ – 3,500 שיעורים מצולמים (משך כל שיעור 10 דקות) מחכים לתלמידים ובנוסף, מערך שיעורים פרטיים חדשני אונליין על-בסיס פלטפורמה מתקדמת וידידותית.

Yschool הוא מיזם פדגוגי חדשני ויחיד מסוגו, שהוקם על ידי גופי המדיה וההפקה הגדולים בארץ, בשיתוף המדען הראשי לישראל. המערכת פיתחה שיטה פדגוגית ייחודית המגישה ספריית ענק הכוללת אלפי סרטוניוידאו מגוונים של תחומי הידע ומקצועות הלימוד לבגרויות, אקדמיה ופסיכומטרי. סרטונים אלו נועדו לשימושם של כל תלמיד הזקוק לעזרה או התקדמות בחומר הלימודוידם אינה משגת מסיבות כלכליות, גיאוגרפיות, חברתיות או אחרות. כל סרטון בספרייתYschool מוגש בטכנולוגיה מתקדמת, אינטראקטיבית עם צוות הכולל את מיטב המוריםבישראל. נושאי הלימוד מועברים בצורה מקצועית, מזוקקת ועניינית, המותאמת לתוכניתהלימוד של משרד החינוך.  כל תלמיד בכל מקום ובכל זמן, יכול לצפות בשיעורים און לייןבאמצעות המחשב במהירות, בנוחות ובקצב האישי שלו. תחומי הלימוד  הינם: בגרויות– לשון, מתמטיקה, אנגלית, תנ"כ, היסטוריה, גיאוגרפיה, כימיה ואזרחות. פסיכומטרי -בעיות מילוליות, חשיבה מילולית, אלגברה, אנגלית, גיאומטריה ומכינה כמותית.מבואות למקצועות הניהול באקדמיה – חשבונאות, מתמטיקה, סטטיסטיקה, מימוןוכלכלה.

ההתחברות למיזם האינטרנטי המהפכני הינו חלק ממהפכת התקשוב שמובילה מערכת החינוך באילת ואשר זיכתה אותה בשנה האחרונה בפרס התקשוב הארצי בזכות למידה בסביבה וירטואלית, כיתות חכמות, כיתה דיגיטלית, מחשבים ניידים למורים, תשתיות תקשוב מתקדמות בבתי הספר ובגני הילדים, אתר "סיסמה לכל תלמיד" ואתר "סמארט סקול" לניהול ציונים המאפשר גישה גם לתלמידים וגם להורים ועוד.